Kan Purisaki helbrede sygdomme?

Ændret den Mon, 6 Maj kl. 5:04 AM

Purisaki er ikke tænkt som en erstatning for traditionel medicin, men derimod som et supplement til den. Mens medicin behandler specifikke lidelser, retter Purisaki sig mod toksiner, som ofte er den underliggende årsag til almindelige fysiske og mentale problemer som stress, irritabilitet, træthed og en generel følelse af utilpashed. Ved at hjælpe med at eliminere disse toksiner.