Kan Purisaki kurere sykdommer?

Endret Tue, 7 Mai ved 1:15 AM

Purisaki er ikke ment å være en erstatning for tradisjonell medisin, men snarere et supplement til denne. Mens medisin behandler spesifikke plager, retter Purisaki seg mot giftstoffer, som ofte er den underliggende årsaken til vanlige fysiske og psykiske problemer som stress, irritabilitet, tretthet og en generell følelse av uvelhet. Ved å bidra til å eliminere disse giftstoffene.